Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Orgonahangverseny-sorozat (Virágh András) / Organ Concert


Szent István Bazilika

2018. február 12. 17:00

A hétfői „Cathedral Organ Concerts” az egyetlen hangversenysorozat a Szent István Bazilikában, amelyen a Bazilika világhírű műemlék Angster-orgonáját hallhatják a hangversenyek látogatói.

Budapest legnagyobb és legszebb hangú koncertorgonáján az előadások a hétfői napokon a megadott időpontokban 17 órakor kezdődnek, kivétel az október hónap, amikor a koncertek 19 órakor kezdődnek.

A hangversenyek időtartama 45 perc.

A hangversenyeken a Bazilika orgonaművészei mellett énekes és hangszeres közreműködő művészek is fellépnek, Albinoni, Caccini, Bach, Mozart, Schubert, Gounod, Bizet, Rachmaninoff, Cesar Franck és Liszt Ferenc orgonaműveit és leghíresebb templomi áriáit szólaltatják meg.

Az előadások pontos műsoráról és a Szent István Bazilikáról minden információt megtalálnak magyarul és angolul http://www.organconcert.hu weblapunkon a „Programok” menüpont alatt.